På arbejde for
fremtiden

& Green Project skaber fjernvarmeprojekter, der giver fordele for hele fællesskabet. Vi udvider varmeværkers dækning, skaber nye fjernvarmeområder og spiller ind med mange års viden og erfaring i netop dette.

Vi hjælper fjernvarmeværker og projektudviklere med at få styr på krav, kommunikation og processer. Fra idéfasen og indsamling af tilkendegivelser – til nedgravning og installering af fælles fjernvarme. Derudover kigger vi på budget og kalkulationer for at sikre, at projektet lever op til de økonomiske krav. Når et nyt fjernvarmeområdet er godkendt, hjælper vi med byggemøder, projektstyring, indkøb, rapportering, planlægning, kontakt med håndværkere samt overdragelse.

Fællesskab er en god forretning
Vi er en virksomhed, der lægger vægt på fællesskab, ordentlighed og gode relationer. Vi tror på fællesskabets forandringskraft, på det gode samarbejdes forretningskraft og vi motiveres af, at vores løsninger accelererer opfyldelsen af FN’s Verdensmål for Bæredygtig Udvikling.

Det er vigtigt for os, at vi ikke blot er på arbejde for vores kunder og for os selv, men også for dem, der mangler den teknologi, vi udbreder, og for vores efterkommere i fremtiden.

“Vi gennemfører udelukkende projekter, der understøtter og accelererer FN’s Verdensmål.”

Stig Caspersen, Adm. direktør

Gå i gang lige nu …

Du kan starte en uforpligtende samtale om dit projekt lige nu.
Du skal bare give os et par informationer at komme i gang på:

reCAPTCHA is required.
Vi skaber tryghed i dit projekt